Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye saat hediye etmek

Rüyada sevgiliye saat hediye etmek

Rüyada sevgiliye saat hediye etmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliye saat hediye etmek gördüyseniz:

  • Servet sahibi veya milyonlarca krediniz varmış gibi davranmayı sürdüremezsiniz.

Rüyada sevgiliye saat hediye etmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine işarettir.

Rüyada beyaz saat hediye almak üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına inanılır.

Rüyada kol saati hediye almak hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine işarettir.

Rüyada birinden kol saati hediye almak maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvar saati hediye etmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak programların ve projelerin tutmayacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına işarettir.

Rüyada saat hediye almak daha iyi anlaşır olacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına yorulur.

Rüyada birinden hediye saat almak ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments