Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa hediye almak

Rüyada masa hediye almak

Rüyada masa hediye almak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, çekilen acıların unutulacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada masa hediye almak gördüyseniz:

  • Her iki tarafta ilgisizlikten yakınabilir veya öncelik sırasını kendi adlarına kullanmanızı bekleyebilirler.

Rüyada masa örtüsü hediye almak olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada masa hediye almak kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada masa saati hediye almak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada temiz masa görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, işlerinde başarılı olacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemek masasına oturmak hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış masa görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada gelinlik giyip nikah masasına oturmak pişman olacağı şeyler yapacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalettir.

Rüyada yemek masasını toplamak başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, eşinden yana huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments