Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çıra koklamak

Rüyada çıra koklamak

Rüyada çıra koklamak işlerin yakın zamanda bozulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, zenginliğe kavuşulacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine yorulur.

Rüyada çıra koklamak gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınıza itiraz eden kişiler olursa, biraz olsun haklı olma ihtimallerinin dikkate alınması gerekiyor.

Rüyada çıra koklamak atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, tatsızlıkların aşılacağına alamet eder.

Rüyada çam çırası görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine tabir olunur.

Rüyada çıra satın almak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çıra ağacı görmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada odun çırası görmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanan çıra görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına delalettir.

Rüyada çıra toplamak lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına inanılır.

Rüyada çırayla ateş yakmak rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments