Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı gül koklamak

Rüyada kırmızı gül koklamak

Rüyada kırmızı gül koklamak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada kırmızı gül koklamak gördüyseniz:

  • Kendinize iyi davranın.

Rüyada kırmızı gül koklamak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine inanılır.

Rüyada gül kokladığını görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına rivayet eder.

Rüyada gül suyu koklamak kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, zorlukları teker teker aşacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına delalettir.

Rüyada beyaz gül koklamak yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına işarettir.

Rüyada gülü koklamak görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine rivayet eder.

Rüyada gül kokusu koklamak günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada mavi gül koklamak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine delalet eder.

Rüyada gül koklamak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments