Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nane koklamak

Rüyada nane koklamak

Rüyada nane koklamak alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada nane koklamak gördüyseniz:

  • Acil müdahale etmek istediğiniz konularda, diğerlerinin meşgul veya tatilde olması nedeniyle ilerleyemeyebilirsiniz.

Rüyada nane koklamak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, makamını garantileyeceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına rivayet eder.

Rüyada nane topladığını görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada nane ekmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada maydanoz ve nane görmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına işaret eder.

Rüyada kuru nane görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada naneli sigara içmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada nane suyu görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada naneli şeker yediğini görmek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments