Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leylak koklamak

Rüyada leylak koklamak

Rüyada leylak koklamak işten güçten elini eteğini çekeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, şansın ve bahtının da açılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işarettir.

Rüyada leylak koklamak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketlerini çok fazla kişiselleştirmemenizde fayda var.

Rüyada leylak koklamak hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada leylak rengi görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada leylak rengi elbise görmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, eşi tarafından yüceltileceğine delalettir.

Rüyada mor leylak görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada leylak rengi çiçek görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada leylak koparmak kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına, talihinizin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada leylak ağacı görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada leylak görmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments