Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerin elinden tutmak

Rüyada askerin elinden tutmak

Rüyada askerin elinden tutmak kötü halin son bulacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, hastalıklarının biteceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine rivayet eder.

Rüyada askerin elinden tutmak gördüyseniz:

  • Herşeye olumlu açıdan yaklaşabilirsiniz.

Rüyada askerin elinden tutmak kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine alamet eder.

Rüyada askerin elini tutmak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına alamet eder.

Rüyada patronun elinden tutmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına delalet eder.

Rüyada birinin elinden tutmak yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine delalettir.

Rüyada ölünün elinden tutmak her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya işaret eder.

Rüyada çocuğun elinden tutmak maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, çalıştığı yerde amir olacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşenin elinden tutmak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadının elinden tutmak dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments