Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinden tutmak

Rüyada birinin elinden tutmak

Rüyada birinin elinden tutmak hayatın tadına varacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, düşmanların çok üzüleceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada birinin elinden tutmak gördüyseniz:

  • Hatta, yeni aşklar veya mevcut aşkları güçlendirme fırsatı söz konusu olabilir.

Rüyada bir kadının elinden tutmak avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, hakkını alacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin birinin elinden tutmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, rahat yaşayacağına işarettir.

Rüyada çocuğun elinden tutmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş annenin elinden tutmak ticaret hayatına atılacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, mutluluk ve saadete delalettir.

Rüyada sevdiği kızın elinden tutmak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına işarettir.

Rüyada annenin elinden tutmak üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin elinden tutmak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada askerin elinden tutmak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, ağız tadının kaçacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments