Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının elinden tutmak

Rüyada bir kadının elinden tutmak

Rüyada bir kadının elinden tutmak dertlerinin dermanını bulacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, gelir elde edeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına alamet eder.

Rüyada bir kadının elinden tutmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları muhakkak değerlendirin.

Rüyada bir kadının elinden tutmak imkânsızlıklarının biteceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına işaret eder.

Rüyada kadının elinden tutmak büyük bir kazanca sahip olacağına, güçten ve takatten düşeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada evliyanın elinden tutmak hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına yorulur.

Rüyada birinin elinden tutmak nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, geçim derdi yaşamayacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinin elinden tutmak tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinden tutmak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü birinin elinden tutmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret eder.

Rüyada kızının elinden tutmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments