Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşenin elinden tutmak

Rüyada düşenin elinden tutmak

Rüyada düşenin elinden tutmak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşenin elinden tutmak gördüyseniz:

  • Sizi bloke etmek amacıyla uydurulmuş uydurma haberler almanız ya da maksatlı dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Rüyada düşenin elinden tutmak maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına yorulur.

Rüyada düşen birinin elinden tutmak yaşam standartlarını yükselteceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada birinin elinden tutmak bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, güç ve para kaybedeceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin elinden tutmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün elinden tutmak bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin elinden tutmak programların ve projelerin tutmayacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birinin elinden tutmak çok hatalı çalışmalara gireceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada anne elinden tutmak destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments