Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerin elini tutmak

Rüyada askerin elini tutmak

Rüyada askerin elini tutmak düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, bilgi sahibi olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, elindekileri de yitireceğine, yeni bir eve taşınacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerin elini tutmak gördüyseniz:

  • Belli konularda bilgi edinme talebinizde ısrarcı olmamanızda fayda var.

Rüyada askerin elini tutmak yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, çok kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada askerin elinden tutmak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerin elinde silah görmek rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, amaçlarına ulaşacağına, yardımda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada askerin elini öpmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askerin elinde bayrak görmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine rivayet eder.

Rüyada aşık olduğu kişinin elini tutmak işveren koltuğunda oturacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına yorulur.

Rüyada iş arkadaşının elini tutmak zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu elinde tutmak sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, emellere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments