Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun elinden tutmak

Rüyada çocuğun elinden tutmak

Rüyada çocuğun elinden tutmak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, ticaret ehli kimse olacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada çocuğun elinden tutmak gördüyseniz:

  • Bitiremeyeceğiniz işlerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada çocuğun elinden tutmak heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada bir çocuğun elinden tutmak hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğun elinden tutmak ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak rivayet eder.

Rüyada bir kızın elinden tutmak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin elinden tutmak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ünlü birinin elinden tutmak kazancının günden güne arttıracağına, üçüncü gözünün açılacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanın elinden tutmak maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün elinden tutmak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments