Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün elinden tutmak

Rüyada ölünün elinden tutmak

Rüyada ölünün elinden tutmak resmi bir göreve getirileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün elinden tutmak gördüyseniz:

  • Ya da ticari bir girişiminizi veya yaratıcılıkla ilgili bir işinizi başka bir önemli başlık nedeniyle ikinci plana atmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada ölünün elinden tutmak kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada ölü birinin elinden tutmak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına inanılır.

Rüyada bir ölünün elinden tutmak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamın elinden tutmak hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada patronun elinden tutmak Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne elinden tutmak hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğun elinden tutmak başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin birinin elinden tutmak sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments