Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini makyajlı ve güzel görmek

Rüyada kendini makyajlı ve güzel görmek

Rüyada kendini makyajlı ve güzel görmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kendini makyajlı ve güzel gördüyseniz:

  • Bazı işleri veya konuları komplike şekilde değil, basitçe ele almakta fayda var.

Rüyada makyaj yapmak güzelleşmek ev sahibi olunacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada kendini makyajlı ve güzel görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kimden akıl soracağına işarettir.

Rüyada geline makyaj yapmak önüne çıkan engellerden yılmayacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, rahatın kaçacağına işarettir.

Rüyada yeşil makyaj yapmak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada makyaj temizlemek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada annesini makyajlı görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Rüyada aynanın karşısında makyaj yapmak kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe makyaj yapmak sorunlarını bu sayede çözeceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments