Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makyaj yapmak ve silmek

Rüyada makyaj yapmak ve silmek

Rüyada makyaj yapmak ve silmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, maneviyatının çökeceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına yorulmaktadır.

Rüyada makyaj yapmak ve silmek gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmek, yeni yerler keşfetmek ya da mevcut olayları farklı bir formata sokmak isteyebilirsiniz.

Rüyada makyaj yapmak ve silmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına işarettir.

Rüyada makyajı silmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına delalet eder.

Rüyada makyaj silmek rahat bir hayata kavuşacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada göz makyajını silmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada göz makyajı silmek işinde terfi edeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada makyajını silmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber alamet eder.

Rüyada makyajını sildiğini görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine alamet eder.

Rüyada göze makyaj yapmak çok büyük üzüntüler duyacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments