Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makasla bıyık kesmek

Rüyada makasla bıyık kesmek

Rüyada makasla bıyık kesmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada makasla bıyık kesmek gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz veya bilginiz test edilebilir.

Rüyada makasla bıyık kesmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, umduğunu bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşları makasla kesmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına işaret eder.

Rüyada makasla kaş kesmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulur.

Rüyada makasla elbise kesmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eteği makasla kesmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada yılanı makasla kesmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, küslerin barışacağına alamet eder.

Rüyada makasla sakal kesmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, güzel günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments