Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşlarını makasla kesmek

Rüyada kaşlarını makasla kesmek

Rüyada kaşlarını makasla kesmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, bol nimete kavuşulacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine işaret eder.

Rüyada kaşlarını makasla kesmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin gerçeğe yakınlığı konusunda daha dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada makasla kaş kesmek onu hayallerine kavuşturacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada kaşları makasla kesmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşlarını makasla kesmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada kaşını makasla kesmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, hem verimi yükselteceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi saçını makasla kesmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada makasla sakal kesmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine işaret eder.

Rüyada makasla kendi saçını kesmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine delalet eder.

Rüyada makasla kurdele kesmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, her daim Allah yolunda olacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments