Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri savaş görmek

Rüyada askeri savaş görmek

Rüyada askeri savaş görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, gözden düşeceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret eder.

Rüyada askeri savaş gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilere yardım etmenin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada savaş askeri görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine delalet eder.

Rüyada askeri savaş görmek evi kendisinin çekip çevireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada askerin savaştığını görmek üzgün olacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada askerin seni koruduğunu görmek rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine inanılır.

Rüyada askeri hapishane görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada askeri tabur görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada askeri doktor görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada askeri bölge görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments