Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerin savaştığını görmek

Rüyada askerin savaştığını görmek

Rüyada askerin savaştığını görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına, daha fazla yakınlaşacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına yorulur.

Rüyada askerin savaştığını gördüyseniz:

  • Tecrübe en önemli eğitmendir.

Rüyada savaş askeri görmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askeri savaş görmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere rivayet eder.

Rüyada askerin savaştığını görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada askeri hastanede görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işaret eder.

Rüyada askeri okulda okumak hayallerin gerçekleştirileceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşman askerine esir düşmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, işin düzeltileceğine delalettir.

Rüyada askerin eve geldiğini görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada askeri komutan görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, daha çok çalışılacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments