Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri bölge görmek

Rüyada askeri bölge görmek

Rüyada askeri bölge görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine inanılır.

Rüyada askeri bölge gördüyseniz:

  • Gerçekten parlak fikirleriniz var.

Rüyada askeri bölgeye girmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada askeri bölge görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada özel bölgeye ağda yapmak sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, harama göz dikmeyeceğine delalettir.

Rüyada kıllı genital bölge görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada genital bölgeyi traş etmek elinin bollaşacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada bikini bölgesini temizlemek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının özel bölgesini görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, düşmanların önlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada özel bölgeyi temizlemek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments