Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri hapishane görmek

Rüyada askeri hapishane görmek

Rüyada askeri hapishane görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, hayallerinin de yarım kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askeri hapishane gördüyseniz:

  • Size bazı tüyolar ya da tavsiyeler vermeye çalışan kişilere itibar etmeyebilirsiniz.

Rüyada askeri hapishane görmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birini hapishanede görmek başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine delalettir.

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık hapishane görmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada hapishaneye düşmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine işarettir.

Rüyada hapishanede birini görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakınını hapishanede görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği rivayet etmektedir.

Rüyada babayı hapishanede görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments