Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri tabur görmek

Rüyada askeri tabur görmek

Rüyada askeri tabur görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada askeri tabur gördüyseniz:

  • Sonu ne olursa olsun, her anlamda risk almaya hazır görünüyorsunuz.

Rüyada askeri tabur görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir tabur asker görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastaneden taburcu olduğunu görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker taburu görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına alamet eder.

Rüyada hastaneden taburcu olmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına işarettir.

Rüyada askeri öğrenci olmak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine alamet eder.

Rüyada askeri otobüse binmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, kazancının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada bahriye askeri olmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments