Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri doktor görmek

Rüyada askeri doktor görmek

Rüyada askeri doktor görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, çok iyi işler yapılacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada askeri doktor gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket edebilir veya temeli olmayan varsayımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada askeri doktor görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine tabir olunur.

Rüyada askeri okula gitmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalet eder.

Rüyada askeri bina görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine tabir olunur.

Rüyada askeri uçağın düştüğünü görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine inanılır.

Rüyada askeri komutan görmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alman askeri görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına alamet etmektedir.

Rüyada askeri alan görmek sorunların tarihe karışacağına, insanlara olan güvenin artacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askeri cenaze görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments