Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş askeri görmek

Rüyada savaş askeri görmek

Rüyada savaş askeri görmek hayallerini gerçekleştireceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada savaş askeri gördüyseniz:

  • Biraz yan tribünde kalıp, etrafta olan biteni anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada savaş askeri görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına tabir olunur.

Rüyada askeri savaş görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, başarılarını arttıracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada askerin savaştığını görmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, halsizleşeceğine delalet eder.

Rüyada askerin geldiğini görmek kurulu düzeni olacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askerin elinden tutmak gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeri selam vermek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, rızkının çeşitleneceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine inanılır.

Rüyada askeri araç kullanmak yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada askeri kıyafet görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments