Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerin seni koruduğunu görmek

Rüyada askerin seni koruduğunu görmek

Rüyada askerin seni koruduğunu görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sonunda mutlu olacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada askerin seni koruduğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kafanızda bazı fikirler ya da öngörüleriniz olabilir.

Rüyada askerin seni koruduğunu görmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, yaşamına bakacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin seni koruduğunu görmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, gamsız bir hayat süreceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada birinin seni koruduğunu görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine inanılır.

Rüyada askerin koruduğunu görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu korumak umutların yıkılacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, malının ve parasının da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı koruduğunu görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına işarettir.

Rüyada kardeşini korumak rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments