Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı makasla kesmek

Rüyada yılanı makasla kesmek

Rüyada yılanı makasla kesmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı makasla kesmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şanslı olmakla beraber karşı cinsi istismar etmeye eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada yılanı makasla kesmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada elbiseyi makasla kesmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına delalet eder.

Rüyada parayı makasla kesmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elini makasla kesmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına alamet eder.

Rüyada kıllarını makasla kesmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine yorulur.

Rüyada makasla kaş kesmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, moral bulacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada makasla sakal kesmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments