Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek

Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek

Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, içinin rahat edeceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, yeni işler alacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, bilgi sahibi olacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız stresi azaltabilir.

Rüyada kendi saçını makasla kesmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, derdin sona ereceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada makasla saçını kesmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı makasla kesmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını makasla kesmek istediği noktalara geleceğine, evine bereket geleceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada saçını makasla kesmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada makasla kendi saçını kesmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada elbiseyi makasla kesmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments