Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makası görmek

Rüyada makası görmek

Rüyada makası görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına alamet eder.

Rüyada makası gördüyseniz:

  • Ne kadar zarif olursanız olun, inatçı veya sabit fikirli kişiler alıştıkları yoldan gidebilirler.

Rüyada kırık tırnak makası görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada makas vermek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni makas görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada makasla elbise kesmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada eteği makasla kesmek maddi kayba uğrayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına yorulur.

Rüyada süslü makas görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş makas görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, rızkının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüden makas almak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments