Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden makas almak

Rüyada ölüden makas almak

Rüyada ölüden makas almak rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sağlığının bozulmayacağına, güzel haberlerin alınacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına delalet eder.

Rüyada ölüden makas almak gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki ya da sağlığınızla ilgili konularda kontrolü ele almaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada ölüden makas almak halsizleşeceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye makas vermek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün elinde makas görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada tırnak makası kaybetmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına yorulur.

Rüyada makasla saçını kesmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada birisine makas vermek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine işarettir.

Rüyada kaybolan makası bulmak hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, tövbe etmeye işarettir.

Rüyada birini makasla öldürmek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments