Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni makas görmek

Rüyada yeni makas görmek

Rüyada yeni makas görmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına alamet eder.

Rüyada yeni makas gördüyseniz:

  • Bir haber gelebilir.

Rüyada yeni makas görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, daha kötü günler yaşayacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada saçını makasla kestiğini görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, geçim sıkıntısının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasına makas vermek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, onların yaralarına merhem olacağına delalet etmektedir.

Rüyada süslü makas görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, ilerleyemeyeceğine inanılır.

Rüyada makasla kendi saçını kesmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnak makası kaybetmek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, insanlara iş öğreteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada demir makası görmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, bolluk içinde yaşayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada makasla bıyık kesmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments