Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü makas görmek

Rüyada süslü makas görmek

Rüyada süslü makas görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada süslü makas gördüyseniz:

  • Olaylarla ilgili kararsızlıklarınızı veya kafa karışıklıklarınızı geride bırakabilirsiniz.

Rüyada süslü makas görmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada süslü tepsi görmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet eder.

Rüyada süslü kuzu görmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, hırsızlık yapacağına delalettir.

Rüyada süslü balık görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada süslü balıklar görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, aksine daha da zorlaştıracağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada süslü kemer takmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada süslü yatak görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada süslü taş görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments