Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık tırnak makası görmek

Rüyada kırık tırnak makası görmek

Rüyada kırık tırnak makası görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, başarıları ile konuşulacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, cesaretinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kırık tırnak makası gördüyseniz:

  • Daha ılımlı bir yaklaşım tercih etmenizde fayda var.

Rüyada kırık tırnak makası görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı işarettir.

Rüyada altın tırnak makası görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnak makası kaybetmek büyük bir tartışma yaşayacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, idealist kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnak makası satın almak yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına alamet eder.

Rüyada tırnak makası bulmak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına delalet eder.

Rüyada birine tırnak makası vermek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak makası kırmak hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, sorunları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada makasla tırnak kesmek ters giden durumların düzeleceğine, zor günlerin yaşanacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments