Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş makas görmek

Rüyada gümüş makas görmek

Rüyada gümüş makas görmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş makas gördüyseniz:

  • Yeni planlar ya da yöntemler için gerekli çalışmaları yaparken etraftaki kişileri hoş tutmayı da unutmamanız gerekiyor.

Rüyada gümüş makas görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına işarettir.

Rüyada kırık tırnak makası görmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına işarettir.

Rüyada kaşını makasla kesmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada küçük makas görmek ters giden olayların düzeltileceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, daha fazla mal sahibi olacağına işarettir.

Rüyada makasla elbise kesmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına işarettir.

Rüyada kesmeyen makas görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalet eder.

Rüyada makasla tırnak kesmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, rakiplerine yenileceğine inanılır.

Rüyada terzi makası görmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments