Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makas vermek

Rüyada makas vermek

Rüyada makas vermek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada makas vermek gördüyseniz:

  • Hayatınız mutlu bir şekilde değişebilir.

Rüyada kaybolan makası bulmak evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine işarettir.

Rüyada makasla kendi saçını kesmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçı makasla kesmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Rüyada ağzı açık makas görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına alamet eder.

Rüyada makas istemek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına işaret eder.

Rüyada yeni makas görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine alamet eder.

Rüyada yanağından makas almak hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına delalettir.

Rüyada makasla birini yaralamak dileklerin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, büyük maddi kayıp verileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments