Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan makası görmek

Rüyada nişan makası görmek

Rüyada nişan makası görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişan makası gördüyseniz:

  • Geceleyin uzaklara özlem duyacaksınız.

Rüyada nişan makası görmek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş makas görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada makası görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elini makasla kesmek rahat bir nefes alınacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada tırnak makası istemek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, sıhhat kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını makasla kestirmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına delalet eder.

Rüyada iki makas görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada makasla kağıt kesmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments