Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpik makası görmek

Rüyada kirpik makası görmek

Rüyada kirpik makası görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, kötü sözler duylacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına işaret eder.

Rüyada kirpik makası gördüyseniz:

  • Belirsizlik veya kararsızlık hissettiğiniz konular varsa daha fazla sorular sorarak ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada kirpik makası görmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına işaret eder.

Rüyada takma kirpik taktığını görmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, çaresiz hallere düşeceğine tabir olunur.

Rüyada çok uzun kirpik görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına yorulur.

Rüyada kirpiğinin döküldüğünü görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada gözünün içinde kirpik görmek geçimi zorluklarla kazanacağına, kırılacağına, parasız günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kirpiklerini koparmak işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kirpik görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, ardından yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirpiklerin uzamasını görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, umutsuz olacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments