Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslı makas görmek

Rüyada paslı makas görmek

Rüyada paslı makas görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, isteklerine kulak vereceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada paslı makas gördüyseniz:

  • Olan bitene çok takılmadan hemen harekete geçebilirsiniz.

Rüyada paslı makas görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada paslı bıçak görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalet eder.

Rüyada paslı saat görmek ticari anlamda yön değiştireceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına rivayet eder.

Rüyada altın yüzüğün paslandığını görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, dertlerinin artacağına alamet eder.

Rüyada paslı bilezik görmek büyük kazançlar getireceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada paslı demir görmek haneye nifak gireceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada alyansın paslandığını görmek zorlukların bu sayede aşılacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına yorulur.

Rüyada pas görmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, darlığa düşmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments