Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında makas görmek

Rüyada karnında makas görmek

Rüyada karnında makas görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada karnında makas gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme veya asılsız haberler türünde işlerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada karnında makas görmek biraz dinleneceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanağından makas almak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil makas görmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, hayatını yoluna koymaya, yönetici makamına geleceğine işaret eder.

Rüyada bıçak ve makas görmek masumluğunu ispat edeceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine işaret eder.

Rüyada saçlarını makasla kesmek ele güne muhtaç olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada makasla bıyık kesmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada küflü makas görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına yorulur.

Rüyada tırnak makası kullanmak elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, borçlarının azalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments