Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada madeni para vermek

Rüyada madeni para vermek

Rüyada madeni para vermek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, fesat kimselerin çıkacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada madeni para vermek gördüyseniz:

  • Sizin için en kötü durum kararsızlıktırBeklenmedik tesadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Rüyada birinden madeni para almak itibar edineceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada madeni para görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kağıt ve madeni para görmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada topraktan madeni para bulmak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada yerden madeni para bulmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada madeni para almak işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine yorulur.

Rüyada madeni para vermek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada madeni bozuk para görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments