Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden madeni para almak

Rüyada birinden madeni para almak

Rüyada birinden madeni para almak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kazancın arttırılacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden madeni para almak gördüyseniz:

  • Hukuki, finansal veya sağlıkla ilgili evrakları tekrar gözden geçirmeniz ilginç şeyler bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada bir başkasına madeni para vermek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalettir.

Rüyada topraktan madeni para toplamak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada madeni bozuk para görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, borçlarından kurtulacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüden madeni para almak ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine yorulur.

Rüyada büyük madeni para görmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine işaret eder.

Rüyada madeni para görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, rütbesinin artacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada birinden madeni para almak projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada madeni para saymak şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments