Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada madeni bozuk para görmek

Rüyada madeni bozuk para görmek

Rüyada madeni bozuk para görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına inanılır.

Rüyada madeni bozuk para gördüyseniz:

  • Bozulan planlar bizim için daha kısa, faydalı veya karlı yollara girmemizi sağlayabilir.

Rüyada madeni bozuk para görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine alamet eder.

Rüyada bozuk madeni para görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çok madeni para görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine delalet eder.

Rüyada bir başkasına madeni para vermek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada büyük madeni para görmek başarıların devamlı olacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, yeni yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada madeni para saymak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarihi madeni para görmek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine madeni para vermek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, borçlarının çoğalacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments