Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan madeni para bulmak

Rüyada topraktan madeni para bulmak

Rüyada topraktan madeni para bulmak çok büyük miktarda para kazanacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına alamet eder.

Rüyada topraktan madeni para bulmak gördüyseniz:

  • Size karşı kayıtsız tavırları olan kişilerden uzak durun.

Rüyada topraktan madeni para bulmak iyi hissedileceğine, günahtan temizlenmeye, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine alamet eder.

Rüyada topraktan madeni para toplamak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret eder.

Rüyada topraktan madeni para çıkarmak mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işaret eder.

Rüyada yerden madeni para bulmak eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada madeni para bulmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada kömür madeni bulmak daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın madeni bulmak İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, işlerinin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine madeni para vermek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, insanları kıracağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments