Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt ve madeni para görmek

Rüyada kağıt ve madeni para görmek

Rüyada kağıt ve madeni para görmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kağıt ve madeni para gördüyseniz:

  • Olaylara sakin yaklaşmayı denemelisiniz.

Rüyada kağıt ve madeni para görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine alamet eder.

Rüyada madeni para görmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada madeni eski para görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüden madeni para almak işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kafasının rahat olacağına yorulur.

Rüyada birinden madeni para almak asla gururundan ödün vermeyeceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasına madeni para vermek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada madeni para bulmak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada topraktan madeni para bulmak hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments