Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada madeni para almak

Rüyada madeni para almak

Rüyada madeni para almak saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, iç sıkıntısına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada madeni para almak gördüyseniz:

  • Aynı hatalara düşmeyin.

Rüyada değerli madeni para görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yerden madeni para bulmak içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine rivayet eder.

Rüyada birinden madeni para almak ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada büyük madeni para görmek mutsuz olacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, alanında marka bir isim olacağına inanılır.

Rüyada madeni para görmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada madeni para saymak hak yolunda bir yaşam süreceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine delalet eder.

Rüyada tarihi madeni para görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada topraktan madeni para toplamak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments