Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden madeni para bulmak

Rüyada yerden madeni para bulmak

Rüyada yerden madeni para bulmak çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, masrafların altında kalacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada yerden madeni para bulmak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar planları bozuyor gibi görünse de, amaçlarınızın daha kısa sürede gerçekleşmesinde rol oynayabilir.

Rüyada yerden madeni para bulmak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına işaret eder.

Rüyada yerden madeni para toplamak zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada topraktan madeni para bulmak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına inanılır.

Rüyada madeni para bulmak başka insanları aldatmasına engel olacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına işarettir.

Rüyada altın madeni bulmak herkesin karşısında el pençe divan duracağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kömür madeni bulmak daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozuk madeni para görmek iş güç sahibi olacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada eski madeni para görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments