Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada madeni para görmek

Rüyada madeni para görmek

Rüyada madeni para görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada madeni para gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı maddi, manevi etkileyebilecek kişilerle söz münakaşası yaşamamanızda fayda var.

Rüyada topraktan madeni para çıkarmak aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, dünya malına kavuşulacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına işaret eder.

Rüyada madeni para saymak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yerden madeni para bulmak kısmetli bir kişi olunacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada çok madeni para görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada madeni para bulmak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada madeni para almak aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine inanılır.

Rüyada topraktan madeni para bulmak emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına delalettir.

Rüyada ölüden madeni para almak yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments