Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maçta gol atmak

Rüyada maçta gol atmak

Rüyada maçta gol atmak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maçta gol atmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili mevcut problemlerden kaçmaya çalışmanız olayları alevlendirebilir.

Rüyada maçta gol atmak yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada futbol maçında gol atmak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, işlere nazar değeceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına yorulur.

Rüyada maç yapmak ve gol atmak doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kafasının da rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada top oynamak gol atmak suçlamalardan aklanılacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada futbol gol atmak sorunlarının sürekli artacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada futbol oynamak ve gol atmak eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, onlarla ayrı düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına delalettir.

Rüyada topla gol atmak kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, elini haramdan uzak tutacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaleye gol atmak yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments