Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maç yapmak ve gol atmak

Rüyada maç yapmak ve gol atmak

Rüyada maç yapmak ve gol atmak rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, güzel günler yaşanacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada maç yapmak ve gol atmak gördüyseniz:

  • Yoksa partneriniz sizi yanlış anlayabilir.

Rüyada maç yapmak ve gol atmak hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine alamet eder.

Rüyada futbol maçında gol atmak mal ve para kazanılacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına delalettir.

Rüyada maçta gol atmak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada futbol oynamak gol atmak büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada futbol oynayıp gol atmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gol atmak sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına işarettir.

Rüyada futbol gol atmak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ismini herkese duyuracağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada futbolda gol atmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, ona kavuşacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments