Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada futbol oynamak ve gol atmak

Rüyada futbol oynamak ve gol atmak

Rüyada futbol oynamak ve gol atmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, nitelik ve farklılık geleceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, ağız tadının bozulmayacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, doğru kararların alınacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına delalet etmektedir.

Rüyada futbol oynamak ve gol atmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanıza yardım edebilecek bir kişiye ilgi göstermeniz ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada futbol oynamak gol atmak çekemeyenlerin de çoğalacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada futbol oynamak ve gol atmak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, birçok engelin aşılacağına işarettir.

Rüyada futbol oynayıp gol atmak çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına rivayet eder.

Rüyada futbol maçında gol atmak uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına inanılır.

Rüyada futbolda gol atmak aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada futbol gol atmak işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet eder.

Rüyada top oynamak gol atmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, hastalığın biteceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada top oynamak ve gol atmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments