Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri komutan görmek

Rüyada askeri komutan görmek

Rüyada askeri komutan görmek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sermayesini kaybedeceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine delalet eder.

Rüyada askeri komutan gördüyseniz:

  • Sonuçta herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Rüyada askeri komutan görmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına delalettir.

Rüyada komutana sarılmak risk almaktan özenle kaçınacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına yorulur.

Rüyada kendini komutan olarak görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına yorulur.

Rüyada denizci komutan görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, eksiklerinin farkına varacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Rüyada ordu komutanı olmak ayaklandıracağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada komutandan hediye almak kıskanılacak projelere imza atılacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, bekârlığına da veda edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuvvet komutanı görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına işaret eder.

Rüyada komutanla konuşmak hayallerinin söneceğine, çok eğleneceğine, mutluluk bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments